VARTA Helps zato što su deca naša budućnost.
...zato što su
deca
naša
budućnost

Varta misija za dobrotvorne svrhe

Mala ili velika, i država po država, VARTA će raditi zajedno s lokalnim i nacionalnim dobrotvornim organizacijama koje pružaju praktičnu i stvarnu podršku onoj deci kojoj je podrška najpotrebnija. Bez obzira na to da li je stvar potrebe školske nege, podrške mentalnom zdravlju, toplog obroka ili sigurnog prostora, „VARTA Helps“ će omogućiti da se to i dogodi.

Verujemo da svako dete ima osnovno pravo na odrastanje osećajući se voljeno, podržano i sigurno. A to putem VARTA Helps-a i naših lokalnih partnera možemo i ostvariti.

VARTA u službi Vama.

...because children are our future
VARTA Helps
...zato što su
deca
naša
budućnost
PLAN International
Austrija
Nemačka
Švedska
Švajcarska

VARTA PODRŽAVA PLAN INTERNATIONAL

Logo PLAN International
VARTA će podržati Plan International donacijom u iznosu od 45,000 € počevši od februara 2019. godine. Donacija će pomoći Kambodžanskom projektu 'Sprečiti neuhranjenost' u izgradnji lokalnih vrtića, pružanju zdravstvenih usluga I informisanju o zdravim navikama u ishrani, kako bi deca imala podršku u zdravom odrastanju.
PLAN International
Finska

VARTA PODRŽAVA THE FINKEY FOUNDATION

SUOMI
VARTA je donirala 5€-centi od svakog promotivnog pakovanja baterija prodatog tokom 01.3.-31.5.2019. fondaciji Finnish Ice Hockey Association za podršku deci i mladima iz porodica sa finansijskim izazovima. Cilj je podstaći decu da igraju hokej bez obzira na njihovu socio-ekonomsku situaciju, finansijski podržati one kojima je to potrebno, izgraditzi zajednicu i razviti hokejaške klubove širom zemlje.
Make a wish
Francuska

VARTA PODRŽAVA
MAKE-A-WISH FRANCE

Make a wish
VARTA će podržati The Make-A-Wish France u ispunjenju želja dece uzrasta od 3 do 17 godina koji pate od ozbiljnih bolesti. Doniraćemo 0.50 € za svako prodato promotivno pakovanje baterija u periodu od avgusta do decembra 2019. godine.
Dynamo Camp
Italija

VARTA PODRŽAVA DYNAMO CAMP

Dynamo Camp
VARTA Helps projekat će podržati rekreativnu terapiju Dinamo kampa. Prvi kamp u Italiji koji besplatno pruža smeštaj deci i mladima sa ozbiljnim ili hroničnim bolestima.
NURDOR
Srbija

Varta podržava NURDOR

Nurdor
"VARTA HELPS" će podržati NURDOR i njihovu borbu za poboljšanje kvaliteta života deci oboleloj od raka I njihovim najmilijima. Naša energija za njihov osmeh!
NURDOR je nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje čine roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.